GRIT TICKETING

JOUW TICKET TOT EEN EFFICIENTE ONLINE TICKETVERKOOP

MAAK VAN DIGITAAL EEN SUCCESVERHAAL

ONLINE TICKETING

Het overstappen naar online ticketing biedt organisatoren tal van voordelen. Het zorgt voor een efficiëntere ticketverkoop, elimineert wachtrijen, en biedt klanten het gemak om tickets op elk moment en vanaf elke locatie te kopen. Daarnaast helpt het bij het verminderen van kosten voor het drukken en distribueren van fysieke tickets, verhoogt het de veiligheid door geavanceerde fraudepreventie, en biedt het waardevolle inzichten via gegevensanalyse. Met online ticketing kun je je evenement beter beheren, de klanttevredenheid verhogen en uiteindelijk meer bezoekers aantrekken.

10 redenen waarom online ticketing een must-have is voor jouw event

EENVOUDIG. SNEL. BETROUWBAAR.

1. Gemakkelijk

Klanten kunnen tickets kopen op elk moment en vanaf elke locatie, zonder fysieke beperkingen.

2. Tijdsbesparend

Eliminatie van wachtrijen en fysieke reizen naar verkooppunten.

3. Directe bevestiging

Klanten ontvangen onmiddellijk een bevestiging en toegang tot hun tickets.

Wat onze klanten vertellen

Eric Vanmanshoven

Tweedehandsbeurs

De overschakeling naar online ticketing door GRIT Digital is een verademing. Zowel standhouders als bezoekers kunnen vlot hun tickets kopen. Voor ons is er vrijwel geen administratie meer nodig en hebben we geen tot zeer korte wachtrijen wat voor ons en onze bezoekers een plezier is.

Simon Vanrutten

Midweekfeesten

Voor de toegangscontrole deden we beroep op GRIT Digital. Door over te schakelen naar online tickets sparen we veel tijd en kopzorgen uit en kunnen we het overzicht bewaren. De vlotte toegang tijdens het event wordt ook zeer gewaardeerd door onze bezoekers.

Marijn Ghijs

Vrijstaat A

Voor al onze events tijdens Vrijstaat kunnen we rekening op de ticketmodule die Ruan voor ons gebouwd heeft. We gebruiken de online ticketing niet enkel voor onze grotere events, maar ook voor onze wijndegustaties en open dartstoernooi. Super tevreden!

CONTACTEER ONS

Heb je nog vragen?